regan 0 Posted February 2 Share Posted February 2 witam taka moja sugestia co do cen działów płatnych . Bywałem na paru forach z taką tematyka i uważam ze tu jest drogi dostęp do takich kont . Myślę że konto s.vip powinno być max 30 pln a vip 20 pln jak na innych forach o takiej tematyce co dało by większe zainteresowanie. Quote Link to post
Sandi 5,639 Posted February 2 Share Posted February 2 Cześć - to co ty tu jeszcze robisz? ,jak inne fora są tańsze Drogi przyjacielu regan ,jak założysz sobie własne forum, to możesz sobie dawać ceny ,jakie bedziesz chciał a dla przykładu ,jedno konto 30 dniowe w w servisie rapidu , kosztuje 25zł ,a tutaj masz dziesiątki ,a nawet setki kont Quote Link to post
regan 0 Posted February 2 Author Share Posted February 2 to była sugestia ale niech już tam ale czy rapidu dwu dniowe tyle kosztuje? bo widze takie konta,dajcie oxy na rapidu jest mało i zawsze problemy Quote Link to post
mobby500 798 Posted February 2 Share Posted February 2 Nawet jak dam Ci Oxy, to i tak za chwile je zablokują. Daje się takie konta jakie będą działać! Na Oxy sprawdzane jest ilość logowań z różnych IP! Nawet teraz na Oxy już wygenerowany link np dla Ciebie nie zadziała jeśli nie jesteś zalogowany na koncie. Pozdrawiam. Quote Link to post
regan 0 Posted February 2 Author Share Posted February 2 pewnie teraz tak jest dzieki za info. Pozdrwaiam Quote Link to post
Sandi 5,639 Posted February 2 Share Posted February 2 regan pobierasz rapidu 2 dniowe - kończy sie - mozesz pobrać nastepne itd ale wcale nie musisz pobierać 2 dniowych rapidu są z dłuzszymi datami, tylko trzeba troszke poszukać w dziale Quote Link to post
FreeTv 1,194 Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) witam... Pobranie kilku kont typu Netflix,Spotify,Player,Rapidu,Ipla,Hbo,Chomikuj,Internetowa,Hejo,Weeb.....itd... Napewno tańszą opcją jest wykupienie vip lub s.vip niż wykupienie tych kont u operatorów 🙂 Edited February 5 by JCVD20 Quote Link to post
SUPER VIP lispi 3 Posted Thursday at 11:54 PM SUPER VIP Share Posted Thursday at 11:54 PM Bo Polak lubi jak wszystko jest za darmo. Najgorsze jest to, że użytkownicy tego forum nie wiedzą ile cała załoga M-premiumki musi włożyć pracy aby ta strona działała jak najlepiej. 2 Quote Link to post
Recommended Posts